Kom op zondag 20 december 2015 naar de Hema in Brielle, want dit jaar organiseert de Rotary Club Brielle, Voorne-Putten en Europoort voor de eerste keer de Santa Run door het gezellige centrum van Brielle. Daar moet je natuurlijk bij zijn want het belooft een groot spektakel te worden! De opbrengst komt ten goede aan de eenzame ouderen uit onze buurt die we in deze donkere dagen een gezellig attentie willen bezorgen!

De Santa Run is een family fun loopdoor het centrum van Brielle dat geheel in kerstsfeer is en waarbij alle deelnemers in rood kerstmannenpak met baard en muts binnen een uur een parcours lopen, wandelen of rennen. Het parcours heeft een lengte van 1 km en afhankelijk van je ambitie kun je dat 1 of meerdere keren afleggen.