Editie 2017 Santa Run Brielle weer groot succes !!!

Na de twee voorgaande edities was het ook dit jaar weer een gezellige drukte bij de Rotary Santa Run in Brielle. Ruim 80 kerstmannen en -vrouwen liepen 1 tot 5 rondjes door het in kerstsfeer gestoken Brielle. Dit festijn doen we voor een goed doel. Van de opbrengst organiseert de Rotary Brielle begin 2018 weer een gezellige middag met entertainment en diner voor de oudere inwoners van Voorne die zelf niet meer zo goed ter been zijn. Burgemeester Gregor Rensen luide de kerstbel om 12:30 uur waarna de lopers van start gingen. Nadat alle lopers gefinished waren war er nog een verloting op startnummer met leuke prijze zoals een kadobon van J&J Sport, een dinerbon van Zoet of Zout, een kadeverpakking likeur van 43 en twee koeltassen van Tuinderij Vers. Het was een weer een gezellige Santa Run en we zien uit naar volgend jaar. Rotary Brielle wenst u fijne feestdagen een een gezond en voorspoedig 2018.