Doe mee met de Santa Run funrun tijdens Lichtjesavond in Brielle op vrijdagavond 14 december 2018

Santa Run funrun. Kom op vrijdagavond 14 december 2018 naar De Markt in Brielle, want dit jaar organiseert de Rotary Club Brielle tijdens de Lichtjesavond alweer voor de vierde keer de Santa Run. Ook dit jaar lopen we tijdens Lichtjesavond door het centrum van Brielle. Daar wil je natuurlijk bij zijn want het belooft een groot spektakel te worden!

Goede doel. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan de stichting Havlíckuv Brod Brielle Comité en in het bijzonder voor de zomeruitwisseling met de kinderen uit deze stad.

Programma. Verzamelen aan de voorzijde van De Markt vanaf 20.00 uur. Om 20.15 uur 18.45 is er de swingende warming-up voor de Santarun. De start is om 20.30 uur.

Inschrijving. Deelname kost 10 euro per deelnemer. Daarmee doe je mee aan een fantastisch evenement in kerstsfeer, steun je het goede doel en krijg je een kerstmannenpak (met baard!) en startnummer, een medaille en een gezonde aardigheid bij de finish! Ná betaling via iDeal krijg je een afhaalbewijs, waarna je jouw pak en startnummer een week van tevoren kunt ophalen bij de afhaalpunten.

Sponsoring. Wilt u sponsoren? Laat u ons het even weten via rotarybrielle@gmail.com, er wordt dan snel contact met u opgenomen.

Afhaalpunten. Vanaf 1 week voor aanvang kunt u de pakken afhalen bij de volgende afhaalpunten:

  • Kantoor & Creatief, Voorstraat 60, 3231 BJ BRIELLE | Tel: 0181 – 412 874
  • Bruna Oostvoorne, Stationsweg 8a, 3233 CT OOSTVOORNE | Tel: 0181 – 484 751  

Parcours. Startpunt is aan de voorzijde van De Markt in het centrum van Brielle.

100% voor het goede doel