Na de voorgaande edities was het ook dit jaar weer een gezellige drukte bij de Rotary Santa Run in het centrum Brielle. Ruim 100 Kerstmannen en –vrouwen, jong en oud, liepen meerdere rondjes door het in gezellige kerstsfeer gestoken centrum van Brielle. Nadat de lichtjes in de grote kerstboom waren ontstoken en het Tsjechische kinderkoor Orisek had opgetreden was het tijd voor de warming-up.

Burgemeester Gregor Rensen luide de kerstbel om 20:30 uur waarna de lopers van start gingen. Nadat alle lopers gefinisht waren en hun medaille en verse versnapering hadden ontvangen, was er nog een verloting op startnummer met leuke prijzen zoals een kadobon van J&J Sport (Brielle), een dinerbon van Zoet of Zout (Stellendam), een lunchbon van Aan Zee (Oostvoorne) en een koeltas met verse inhoud van Tuinderij Vers (Brielle).

De opbrengst van ± € 1.500,- komt dit jaar ten goede aan de stichting Havlíckuv Brod Brielle Comité en in het bijzonder voor de komende zomeruitwisseling met de kinderen uit deze stad.

Het was een weer een gezellige Santa Run en we zien uit naar volgend jaar.  Rotary Brielle wenst u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019.