Santa Run Brielle weer groot succes !!!

Na de voorgaande edities was het ook dit jaar weer een gezellige drukte bij de Rotary Santa Run in het centrum Brielle. Ruim 125 Kerstmannen en –vrouwen, jong en oud, liepen meerdere rondjes door het in gezellige kerstsfeer gestoken centrum van Brielle. Nadat de lichtjes in de grote kerstboom waren ontstoken was het tijd voor de warming-up.

Burgemeester Gregor Rensen luide de kerstbel iets over achten waarna de lopers van start gingen. Nadat alle lopers gefinisht waren en hun medaille en verse versnapering hadden ontvangen, was er nog een verloting op startnummer met leuke prijzen zoals een kadobon van J&J Sport (Brielle), een dinerbon van Zoet of Zout (Stellendam), een lunchbon van Aan Zee (Oostvoorne) en een koeltas met verse inhoud van Tuinderij Vers (Brielle).

De opbrengst komt dit jaar ten goede aan de vereniging Vrienden van de Catharijnekerk. Binnenkort maken we de opbrengst bekend.

Het was een weer een gezellige Santa Run en we zien uit naar volgend jaar.  Rotary Brielle wenst u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020.